×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az info@dokucentrum.hu email címen tudja elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

A Dokucentrum Kft.

A Dokucentrum Irodai Rendszerek Kft. - mint a Xerox Magyarország Kft. kiemelt márkaképviselete, és az ASUS termékek közbeszerzéses forgalmazója - elsősorban irodai dokumentumkezelő rendszerek, multifunkciós másoló- és nyomtató berendezések, ASUS számítógépek és notebookok valamint a hozzájuk tartózó szoftveres megoldások - archiváló rendszerek, költségfigyelő rendszerek és operácios rendszerek értékesítésével foglalkozik.

Az általunk kínált termékek a világszerte népszerű, a legnagyobb múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező Xerox cég, valamint a számítástechnikában méltán közismert ASUS cég termékskálájából kerülnek ki.

Az irodai berendezések, és számítógépek, notebookok mellett természetesen Xerox és az ASUS egyéb termékei is megtalálhatók kínálatunkban, mint a mérnöki rendszerek, a fekete-fehér és színes nyomdai digitális berendezések, valamint lapszkennerek illetve monitorok, és egyéb perifériák: bilentyűzetek és egerek...stb.

Több éves irodatechnikai múlttal rendelkező szaktanácsadó munkatársaink felkészültek arra, hogy a felhasználók számára a legoptimálisabb megoldásokat javasolják az irodai dokumentumkezelési eljárásokra, valamint a számítógépekre és notebookokra.

Célunk, hogy partnereink számára olyan megoldásokat szállítsunk, hogy az irodai dokumentumok előállítása számukra a legegyszerűbb, leghatékonyabb legyen úgy, hogy mellette minőségi nyomatokat biztosítsunk a lehető legkisebb költségráfordítás mellett.

Különböző finanszírozási konstrukcióink rugalmas lehetőségeket biztosítanak az eszközök beszerzésére. A Központosított közbeszerzés alá tartozó partnereink részére az ASUS termékeket önállóan a Xerox termékeket pedig szintén önállóan, illetve a homogén részben a Xerox Magyarország Kft-vel közösen szállítjuk.

A Xerox által képzett szerviz szakembereink felkészültek arra, hogy a kihelyezett berendezések folyamatos működése biztosított legyen. Ehhez garancia a Xerox Magyarország által nyújtott alkatrészbázis illetve a technikai support, amit technikusaink a Xerox munkatársaival közösen biztosítanak partnereink számára.


Cégünk tanúsított minőségügyi rendszere, valamint minőségpolitikája hangsúlyozza, hogy a vállalat teljes tevékenységét, az üzleti folyamatait ügyfeleink teljes megelégedettségének eléréséhez rendeljük.

Termékeinket és szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy partnereink az első kapcsolatfelvételtől kezdve a teljes megvalósításig maximális támogatásban részesüljenek a terveik megvalósításához.

Szaktanácsadóink minden üzleti kapcsolatot illetve együttműködést projectként kezelnek, melynek célja, hogy egy átfogó, minden részletre kiterjedő felmérés és elemzés után olyan javaslatot tegyenek, amely a partnereink számára a legoptimálisabb, leghatékonyabb megoldást biztosítsa a dokumentumkezelési folyamatokra.


Az ASUS és Xerox termékek minősége valamint munkatársaink felkészültsége és tapasztalata garancia arra, hogy a partnereink a legkedvezőbb megoldáshoz jussanak az irodai dokumentumkezelési eljárások kezelésére.

Válassza Ön is az ASUS-t a Xerox-ot és a Dokucentrum Irodai Rendszerek Kft-t!