A Dokucentrum Kft.

A Dokucentrum Irodai Rendszerek Kft. - Mint a Xerox Magyarország Kft. márkaképviselete - elsősorban irodai dokumentumkezelő rendszerek, multifunkciós másoló- és nyomtató berendezések, valamint a hozzá tartózó szoftveres megoldások - archiváló rendszerek, költségfigyelő rendszerek értékesítésével foglalkozik.

Az általunk kínált termékek a világszerte népszerű, a legnagyobb múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező Xerox cég termékskálájából kerülnek ki.

Az irodai berendezések mellett természetesen Xerox egyéb termékei is megtalálhatók kínálatunkban, mint a mérnöki rendszerek, a fekete-fehér és színes nyomdai digitális berendezések, lapszkennerek illetve monitorok.


Több éves irodatechnikai múlttal rendelkező szaktanácsadó munkatársaink felkészültek arra, hogy a felhasználók számára a legoptimálisabb megoldásokat javasolják az irodai dokumentumkezelési eljárásokra.

Célunk, hogy partnereink számára olyan megoldásokat szállítsunk, hogy az irodai dokumentumok előállítása számukra a legegyszerűbb, leghatékonyabb legyen úgy, hogy mellette minőségi nyomatokat biztosítsunk a lehető legkisebb költségráfordítás mellett.

Különböző finanszírozási konstrukcióink rugalmas lehetőségeket biztosítanak az eszközök beszerzésére. A Központosított közbeszerzés alá tartozó partnereink részére a Xerox Magyarország Kft-vel közösen szállítunk.


A Xerox által képzett szerviz szakembereink felkészültek arra, hogy a kihelyezett berendezések folyamatos működése biztosított legyen. Ehhez garancia a Xerox Magyarország által nyújtott alkatrészbázis illetve a technikai support, amit technikusaink a Xerox munkatársaival közösen biztosítanak partnereink számára.


Cégünk minőségpolitikája hangsúlyozza, hogy a vállalat teljes tevékenységét, az üzleti folyamatait ügyfeleink teljes megelégedettségének eléréséhez rendeljük.

Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy partnereink az első kapcsolatfelvételtől kezdve a teljes megvalósításig maximális támogatásban részesüljenek a terveik megvalósításához.

Szaktanácsadóink minden üzleti kapcsolatot illetve együttműködést projectként kezelnek, melynek célja, hogy egy átfogó, minden részletre kiterjedő felmérés és elemzés után olyan javaslatot tegyenek, amely a partnereink számára a legoptimálisabb, leghatékonyabb megoldást biztosítsa a dokumentumkezelési folyamatokra.


A Xerox termékek minősége valamint munkatársaink felkészültsége és tapasztalata garancia arra, hogy a partnereink a legkedvezőbb megoldáshoz jussanak az irodai dokumentumkezelési eljárások kezelésére.

Válassza Ön is a Xerox-ot és a Dokucentrum Irodai Rendszerek Kft-t.