×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az info@dokucentrum.hu email címen tudja elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

GINOP 3.2.1. – Modern vállalkozások programja - Vállalkozz digitálisan!

Az alábbi termékek kizárólag a Projektben résztvevő vásárlóink számára érhetőek el!

Xerox WorkCentre 5325 multifunkciós nyomtató üzemeltetéssel

Xerox WorkCentre 5325
bruttó 570.230 Ft

25 lap/perc sebességű irodai fekete-fehér nyomtató, másoló és szkenner berendezés szállítása teljeskörű üzemeltetéssel. A berendezés rendelkezik 2 db 520 lapos papírfiókkal, gyári gurulós gépasztallal, 120 lapos lapfordítós lapbehúzóval. A fekete-fehér hálózati nyomtatás és másolást akár A3-as méretben automatikus kétoldalas módon képes elvégezni. A berendezés képes nagyteljesítményű hálózati színes szkennelésre is. A berendezést havi 2.000-15.000 oldalra javasoljuk. A berendezés üzemeltetése teljeskörű szervizszolgáltatással megoldott, önnek csak a ténylegesen másolt/nyomtatott oldalak után kell fizetnie a fogyasztásnak megfelelő mértékben.

A csomag tartalmazza az alábbiakat:

A berendezést ingyen kiszállítjuk a megrendelő címére üzembe helyezve és ingyenesen telepítjük, valamint betanítjuk a kezelését. A berendezéshez teljeskörű szervizt biztosítunk, mely a működéshez szükséges összes kellékanyagot (kivéve papír) tartalmazza időszaki karbantartásokkal. Az üzemeltetésért csak a tényleges nyomatok után kell fizetni egy nagyon kedvező laponkénti díjat.

EPSON M300DN hálózati lézernyomtató szállítása és teljeskörű üzemeltetése

EPSON M300DN
bruttó 33.739 Ft

35 lap/perc sebességű irodai fekete-fehér lézernyomtató szállítása teljeskörű üzemeltetéssel. A berendezést kis irodai környezetbe ajánljuk havi 1.000-5.000 példány nyomtatására. A berendezéshez teljeskörű üzemeltetést ajánlunk, melyet csak a ténylegesen nyomtatott példányok után kell fizetni nagyon kedvező áron.

A csomag tartalmazza az alábbiakat:

A berendezést beüzemelve ingyenesen kiszállítjuk a megadott címre. Segítünk a telepítésben, használatban igén szerint. A berendezésre teljeskörű üzemeletetési szolgáltatás köthető igény szerint.

 

Stormshield tűzfalba integrált prémium antivírus és spam szűrés, ingyenes üzembe helyezési tanácsadással

bruttó 19.050 Ft havidíj

BIZTONSÁG AZ AIRBUS CSOPORTTÓL

A pán-európai Airbus Csoport tűzfalgyártójaként a Stormshield egyedülálló minősítésekkel büszkélkedhet: megoldásai Európai Unió és NATO minősítések mellett EAL4+ tanúsítvánnyal is rendelkeznek*. Tűzfalaink így garantálják a leg¬magasabb szintű védelmet még a legérzékenyebb adatokkal rendelkező vállala¬tok és intézmények számára is.

A Stormshield beszerzésével egyszerűen kizárhatja a megbízhatatlan, idegen gyártótól származó hardverek jelentette kockázatot és páratlanul minősített, európai forrásból vásárolhat magas biztonságú tűzfalat.

KOLLABORATÍV BIZTONSÁG

A Stormshield termékei a többrétegű kollaboratív biztonság koncepciójára épül¬nek. Az alrendszerek közötti szoros együttműködés olyan új, komplex védelmi lehetőségeket biztosít, amelyre a különálló rendszerek önállóan nem lennének képesek. A Stormshield így készíti fel hálózatát a jövő IT biztonsági kihívásaira.

AZ ISMERETLEN TÁMADÁSOK ELLEN

Az új Stormshield Network Security tűzfalak a vállalat közel két évtizedes hálózatbiztonsági tapasztalatára és egyedülálló saját fejlesztésű technológiájára épülnek.

A számos kritikus infrastruktúrában, katonai és emelt biztonságú környezetben bizonyított megoldá¬sok minden vállalat és intézmény számára biztosítékot jelentenek a jövőben is megbízható, rendszeresen minő¬sített védelem kialakításához.

A Stormshield Network Security egyedülálló proaktív IPS (Intrusion Prevention System) technológiája egyesíti az intelligens, viselkedés-elemző analízist a célzott, reak¬tív adatbázisok képességeivel, így egyformán védelmet biztosít az ismert és a még ismeretlen támadások ellen.

INTERNETHASZNÁLAT SZABÁLYOZÁSA

Az internet egy nélkülözhetetlen információforrás, viszont az egyes felhasználók hozzáférését minden szervezet pontosan szabályozni szeretné.

A fejlett, proxy technológiától független alkalma¬zás-szűrők és a QoS (Quality of Service) szolgáltatások használatával felhasználónként, csoportonként és alkal¬mazásonként egyformán részletesen szabályozhatja az internethez való hozzáférést, a weboldalak és a külön¬böző webalkalmazások szűrését, beleértve a titkosított forgalmat és a web 2.0 szolgáltatásokat is.

A TŰZFAL MAGYARUL

A Stormshield Network Security admi¬nisztrációs felülete egyedülállóan magyar nyelven is elérhető, kényelmesen és egyszerűen kezelhető, így a házirend kialakítását gyorsan és hibák nélkül elvégezheti.

SEBEZHETŐSÉGEK KEZELÉSE

A munkaállomások és szerverek sebezhetőségei nyi¬tott ajtóként szolgálnak a fertőzések és a fejlett APT támadások előtt, rajtuk keresztül a támadók teljes hoz¬záférést szerezhetnek a belső hálózathoz.

Egyedülálló módon csak a Stormshield biztosít tűzfalba épített, valós idejű sebezhetőség kezelő rendszert, amely azonnal felfedi a hálózat leggyengébb pontjait.

A Stormshield Network Vulnerability Manager folya¬matosan elemzi a hálózati forgalmat, valós időben fel¬ismeri a sebezhető alkalmazásokat és egyszerű megoldást biztosít, akár egyetlen kattintással.

A csomag tartalmazza az alábbiakat:

1 órás ingyenes online konzultáció a tűzfal üzembe helyezésével, beállításával kapcsolatban

MailStore e-mail archiválás 30 napos kipróbálással és ingyenes tanácsadással

bruttó 123.508 Ft éves díj

Világszerte több mint 25000 szervezet bízza a kulcsfontosságú emailek tárolását a MailStore Server archiválóra. Egyedülálló technológiai megoldásokkal, felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelülettel és alacsony árazásával mindenkinek ideális hosszú távú megoldást jelent.

A MailStore Server központi levéltárjában 1:1 másolatot készít az összes postafiókról, amely villámgyorsan kereshető és könnyen visszaállítható. Az email archívum Outlookból, böngészőből, táblagépekről és okostelefonokról is közvetlenül használható.

Nincs több elveszített email
Véletlen és szándékos levéltörlés, szerverösszeomlás és megsérült PST fájlok fontos adatok elveszítéséhez vezethetnek. Sokan ráadásul a teljes levelezésüket letörlik, amikor elhagyják a céget. A MailStore Server teljesen megszünteti az adatvesztés kockázatát.

Villámgyors keresés a teljes levéltárban
A teljes üzleti levelezésben való villámgyors keresés sokkal gyorsabbá teszi a munkát: bármelyik csatolmány, szerződés, telefonszám vagy megrendelés várakozás nélkül előkeríthető. A keresés több postafiókban, vagy akár a teljes archívumban is történhet.

Tartósan tehermentesíti a levelezőrendszert
Az archiváló használata biztosítja, hogy a postafiókokban mindig csak az aktuális levelezés maradjon, így tartósan lecsökken a tárhelyigény és mindig gyors marad a levelezőszerver. Nem kell bővíteni és szervert cserélni, és sokkal gyorsabbá válik a biztonsági mentés is.

Megfelelőség és eDiscovery szolgáltatások
A MailStore Server használatával könnyen megfelelhet a törvényi és iparági adatkezelési előírásoknak. Ha az archiválás nem kötelező az iparágában, akkor bírósági eljárások, adóellenőrzések, ügyfélpanaszok rendezésére biztosan előnyösen használhatja.

Gyors telepítés, kockázatmentes tesztelés
A MailStore Server mindössze 10 perc alatt bármilyen Windows PC-re telepíthető. A telepítő csomag mindent egyben tartalmaz. Az archiválás tesztelése és működése során pedig a MailStore Server semmit nem módosít a levelezőszerveren.

Skálázódó tárolási technológia
A motorháztető alatt egy rendkívül fejlett adattároló rendszer rejlik, ami külső adatbázis nélkül, a telepítést követően rögtön elérhető. A rendszert óriási adattömeg tárolására tervezték, a gyakorlatban több ezer felhasználó tud egyetlen MailStore Server kiszolgálót használni.

Nem zsákutca – fejlett exportálási lehetőségek
A MailStore Server használatával nem kerül zsákutcába: az archívumban tárolt levelek bármikor visszaállíthatók és exportálhatók, mindig szabadon hozzáférhetők maradnak. Akkor is, ha egy új archiválót választ.

Archiválható email szerverek, kliensek és fájlok:

  • Exchange Server 2003, 2007, 2010 és 2013 valamint a Windows Small Business Server (SBS) változatok
  • Hosztolt Exchange szolgáltatások
  • Microsoft Office 365
  • MDaemon Messaging Server
  • IceWarp Server
  • Kerio Connect
  • Google Mail / Gmail levelezőrendszer
  • Bármilyen IMAP/POP3 levelezőszerver
  • Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird és más levelezőkliensek
  • PST, EML, MSG, MBOX és más levélfájlok

 

A csomag tartalmazza az alábbiakat:
Egy órás ingyenes telepítési, vagy konzultációs szolgáltatás biztosítása weben keresztül, valamint a 30 napos ingyenes kipróbálással az éves díjért

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

Regisztrálok a kedvezményért!
GINOP-3.2.1-15-2015-00001 programjában való részvétel - www.vallalkozzdigitalisan.hu