Legutóbbi híreink Összes hír >
Tájékoztatás a DKÜ kötelezett Partnerek részére

Tájékoztatás a DKÜ kötelezett Partnerek részére

Új keretegállapodás a DKÜ portálon! A KM01SZGRK17...
Részletek
Figyelmeztetés hosszútávú áramtalanítás esetére

Figyelmeztetés hosszútávú áramtalanítás esetére

Készülék gyártók jelezték hogy előfordulhat adat vesztés,...
Részletek
ÚJ ASUSPRO PC májustól a közbeszerzésben!

ÚJ ASUSPRO PC májustól a közbeszerzésben!

2019 májusától elérhetővé válnak az új ASUSPRO D640SA PC-k a...

Részletek

Intézkedések a járványügyi helyzet alatt

Intézkedések a járványügyi helyzet alatt

Tobábbra is rendelkezésre állunk, de a járványügyi helyzetre tekintettel dolgozóink és partnereink egészségének védelme érdekében cégünk az óvintézkedéseket vezetett be.

Tisztelt Ügyfeleink!

A járványügyi helyzetre tekintettel dolgozóink és partnereink egészségének védelme érdekében cégünk az alábbi óvintézkedéseket hozta:

Cégünk vezetősége azt kéri Önöktől, hogy a személyes ügyintézések, konzultációk, vásárlások helyett, a járványveszély fennállása alatt részesítsék előnyben az elektronikus csatornákon történő kommunikációt (telefon, e-mail). Amennyiben ez nem lehetséges akkor ügyeljenek arra, hogy telephelyünket csak egészségesen keressék fel.

Május végéig minden céges rendezvényt, üzleti utazást lemondtunk, elhalasztottunk.

Kidolgoztuk a távoli munkavégzés biztosításához szükséges lépéseket, ily módon is biztosítjuk kollégáink folyamatos elérhetőségét akkor is esetleg már nem tudnak bejönni a munkahelyükre.

Szerviztechnikusaink csak a legszükségesebb esetben mennek ki helyszíni javításra, a kiszállítást végző kollégáink - ahol erre lehetőség van - épületen kívül bonyolítják az áruátvételt, kérjük biztosítsák számukra ennek lehetőségét. Minden külső helyszínen dolgozó kollégánk számára közös biztonságunk, egészségünk megőrzése érdekében biztosítsák részükre a maximális higiéniás lehetőségeket (kézmosás, fertőtlenítés, megfelelő távolságtartás). Amennyiben cégüknél koronavírus gyanú merült fel kérjük erről haladéktalanul bejelentéskor tájékoztassák diszpécserünket.

Rendelkezésre állásunk nem változik, az e-mailben vagy telefonon feltett kérdéseikre, bejelentéseikre igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.

A futárszolgálatokkal történő csomagfeladás jelenleg zavartalanul működik, kérjük ezt vegyék igénybe a személyes átvétel helyett.

A jelenlegi körülmények miatt a kiszállításokban csúszások várhatóak és megnövekedhet a csomagok kézbesítési ideje! Igyekszünk minél hamarabb feldolgozni a beérkező megrendelést és folyamatosan tájékoztatni mindenkit a pontos kiszállítás időpontjáról!

Törekszünk arra, hogy a lehető leghatékonyabban oldjuk meg a kialakult rendkívüli helyzetet.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Vissza a hírekhez