×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az info@dokucentrum.hu email címen tudja elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Magas a munkabérköltség?
Sok a számla, a DM levél, a boríték?

Megoldjuk!

Bérborítékolás, számlanyomtatás korszerű berendezésekkel a nyers adatoktól a postára adásig!

Mit nyer Ön, ha kiszervezi a borítékolási, számlanyomtatási, levélnyomtatási munkáit?

  • Sok rejtett költsége megszűnik. Amikor borítékolási feladatot kell elvégezni, akkor van pár egyértelmű költség, mint a levélpapír, boríték, az egy borítékra fordított idő munkabére stb. De emellett még vannak olyan költségek is, amelyek nehezen átláthatóak. Gondolt már arra, hogy amikor pl. tárolnia kell valamit, akkor az munkabérköltséget mozgatás, adminisztrálás stb), irodabérleti költséget, fűtésköltséget is jelent?

  • Rugalmasabb lehet a munkavégzés, hiszen nagyobb kapacitású eszközök végzik el a munkát.

  • Beruházási költség nélkül. Válság idején a beruházás ingerszó, Önnek nem kell nagykapacitású fekete fehér és színes nyomtatókba, borítékológépekbe beruháznia, ez a mi feladatunk

  • Szaktanácsadást. Amennyiben felmerül Önben, hogy szívesen kiszervezné borítékolási, nyomtatási feladatait, akkor szaktanácsadóink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy közösen ki tudjuk alakítani az optimális munkafolyamatot.

  • Professzionalizmust. Nyomtatóink és borítékológépeink a jelenkor technológiáját képviselik. Szoftveres kollegáinknak nem okoz gondot az automatizált munkafolyamat beállítása, például OMR jelek használata vagy nyers adatok fogadása és beillesztése a számla vagy DM levélbe.

  • Számlakép kialakítását. Amennyiben Ön szeretné, akkor az Ön által megadott nyers adatokhoz kialakítjuk a megfelelő számlaképet felhasználva az Ön által megadott marketingszempontokat.

Írjon nekünk és szaktanácsadó kollégánk
felveszi Önnel a kapcsolatot!

Levél Nyugodtan hagyjon üzenetet
Név:
E-mail*:
Tárgy:
Üzenet*:
Írja le betűvel 4 + 4 =